4* all inclusive vinterferie på Lanzarote fra 1797 DKK
Lanzarote 
1797 DKK  | Spar 20%

 Mandag d. 17. januar 2022 kl. 15:47

4* all inclusive vinterferie på Lanzarote fra 1797 DKK

Vil du ha 4* vinterferie med all inclusive og sol og varme, så har Sunweb et super skarpt tilbud lige nu. Få 7 dage på Lanzarote på godt 4* hotel i Costa Teguise med fly fra København for bare 1797 DKK sidst i januar. Få 7 dages dejlig luksus all inclusive vinterferie med masser af sol og varme til en super god pris ! Men skynd dig - til den pris er billetterne hurtigt væk !

Se hvordan du kommer på billig 4* all inclusive vinterferie på Lanzarote

Forårsferie på Ibiza fra 914 DKK
Ibiza 
914 DKK

 Mandag d. 17. januar 2022 kl. 14:55

Forårsferie på Ibiza fra 914 DKK

Trænger du til en forårsferie ? Lige nu kan du flyve billigt til Ibiza og få en dejlig miniferie på 5 dage med hotel fra bare 914 DKK i april. I april er der ca. 20 grader på Ibiza. Ibiza er meget mere end fest og farver i sommerferien. Gå på museum, besøg den gamle bydel og den smukke domkirke, tag på vandreture, nyd det lokale spanske køkken og slap af med udsigt over de smukke strande. Er det nu du skal booke din forårsferie ?

Se hvordan du kommer billigt til Ibiza på forårsferie

Vinterferie i Rom fra 643 DKK
Rom 
643 DKK

 Søndag d. 16. januar 2022 kl. 12:07

Vinterferie i Rom fra 643 DKK

Tag på 4 dages ferie i Rom i vinterferiens uge 7. Bo på centralt hotel og få flybillet fra København for bare 643 DKK. Tag i Peterskirken, se Trevi fontænen og Colosseum eller en af de mange andre seværdigheder. Spis godt - Rom har et ekstraordinært stort udbud af små og store spisesteder. Drømmer i om vinterferie i Rom til lavpris ?

Se hvordan i kommer på billig vinterferie i Rom

annonce
Vinterferie i Paris fra 1113 DKK
Paris 
1113 DKK

 Søndag d. 16. januar 2022 kl. 11:46

Vinterferie i Paris fra 1113 DKK

Kom billigt på vinterferie i uge 7 i Paris. Paris er en by som har sin helt egen stemning. Romantisk, historisk, shopping, kunstnerisk eller madglæde - Paris kan det hele. Vi har fundet gode 3* hoteller med central placering og billige flybilletter så I kan komme afsted for bare 1113 DKK i 5 dage. Drømmer i om en tur til Paris i vinterferien ?

Se hvordan i kommer på billig vinterferie i Paris

Flyv til Dublin i vinterferien for 62 DKK
Dublin 
62 DKK

 Lørdag d. 15. januar 2022 kl. 12:50

Flyv til Dublin i vinterferien for 62 DKK

Vinterferie i Dublin i uge 7? Vi har fundet flybilletter fra Billund til Dublin til 62 DKK med Ryanair. Så bliver det vist ikke billigere at komme ud i verden i vinterferien - og så endda til fantastiske Dublin. Kom afsted på en skøn weekend til en afsindig pris. Er du hurtig - så bliver det dig der kommer afsted til Dublin i vinterferien for 62 DKK !

Se hvordan du kommer til Dublin til lavpris

4* skiferie i Rumænien kun 849 DKK
Sinaia 
849 DKK

 Fredag d. 14. januar 2022 kl. 16:52

4* skiferie i Rumænien kun 849 DKK

Tag til Sinaia i de Transylvanske alper på mini skiferie i vinterferiens uge 7. Her får du 5 dage - med 3/4 dage på ski - på centralt 3* hotel centralt i Sinaia og flybillet t/r til Bucharest og transfer med tog/bus til Sinaia for bare 849 DKK. Skal du på ski i Karpaterne ?

Se hvordan du kommer på billig skiferie i Rumænien i vinterferien

4*vinterferien i Krakow kun 850 DKK
Kraków 
850 DKK

 Fredag d. 14. januar 2022 kl. 10:09

4*vinterferien i Krakow kun 850 DKK

Krakow er måske den mest besøgte by i Polen. Nu kan i opleve Krakow til en skarp pris i vinterferien (uge 7). Kom afsted i 5 dage på fremragende 4* hotel ikke langt fra den gamle by inkl. flybilletter fra bare 850 DKK. Skal i have en oplevelsesrig vinterferie til en god pris ?

Se hvordan i kommer på 4* weekend i vinterferien i Krakow til lavpris

annonce
Flyv til Zanzibar fra 2876 DKK
Zanzibar 
2876 DKK

 Torsdag d. 13. januar 2022 kl. 00:03

Flyv til Zanzibar fra 2876 DKK

Nu kan du igen rejse til Zanzibars smukke strande. Tag ned til tropiske Zanzibars til vinter til lavpris med KLM. For bare 2876 DKK kan du flyve t/r til Zanzibar fra København og Billund. Så kom afsted til kridhvide strande, fantastisk natur over og under det krystalklare vand og kom tæt på Tanzanias kultur i Stonetown. Skal du afsted til Zanzibar til vinter ?

Se hvordan du flyver billigt til Zanzibar

4* vinterferie i Prag fra 568 DKK
Prag 
568 DKK

 Onsdag d. 12. januar 2022 kl. 14:23

4* vinterferie i Prag fra 568 DKK

Tag på vinterferie (uge 7) i Prag til lavpris. Besøg Prag og se Karlsbroen, Prags Slot, det astronomiske ur og Tycho Brahes grav. Husk at smage den gode tjekkiske øl og det gode robuste tjekkiske køkken. Kom afsted for bare 568 DKK i 6 dage inkl. fantastisk 4* hotel og flybillet. Skal i til Prag på vinterferie ?

Se hvordan i kommer på 4* vinterferie i Prag

Flyv til Cypern fra 180 DKK
Cypern 
180 DKK

 Onsdag d. 12. januar 2022 kl. 13:15

Flyv til Cypern fra 180 DKK

Flyv til Cypern henover vinteren til lavpris. Wizz Air flyver igen imellem Danmark og Larnaca på Cypern og henover vinteren kan du flyve tur/retur fra bare 180 DKK. Fra Larnaca er der ikke langt til de skønne strande omkring Aya Napa. Kombiner med hotellejlighed og billeje og kom afsted for under 1000 DKK per person for 5 dages ferie på solrige Cypern i februar hvor temperaturerne nemt kommer over 20 grader !

Se hvordan i flyver billigt til Cypern

annonce

Kom på billig ferie fra 36 DKK. Find din næste rejse med Travolo

Travolo giver dig hver dag nye fantastiske rejse og ferie tilbud. Vore robotter og medarbejdere støvsuger nettet for gode tilbud så du kan komme på en billig ferie. På Travolo finder du alt fra gør det selv ferier, hvor du selv booker fly, hotel m.m., til de bedste tilbud på charterrejser. Vi har kun et mål - at få dig billigt på de bedste ferier.

Mød Travolo

Hos Travolo har vi rejst i mere end 100 lande. Vi kender verden og ved hvordan vi finder et godt rejse tilbud. Følg os på facebook, twitter og abonner på den daglige tilbudsmail. Så går du ikke glip af et godt tilbud! Rejs mere for mindre og få inspiration til nye ferieoplevelser på Travolo.

Brug Travolo appen

Få Travolo som App. Med appen er rejse tilbud og ferie inspiration kun et klik væk. Download og installer på Windows, Android eller Iphone.

Installer nu

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

Følg Travolo på de sociale medier og få automatisk rejse tilbud og ferie inspiration i din nyhedsstrøm. Så går du ikke glip af et godt rejsetilbud !
annonce

Hvad synes du om Travolo ?

Kan du bruge vore rejse tilbud og ferie inspiration ? Giv os fra 1 til 5 stjerner ...
Andre brugere har bedømt Travolo til  ud af 5 baseret på bedømmelser.

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search