Billige tilbud på oversøiske flybilletter fra 572 DKK

Hos Travolo elsker vi at finde de bedste tilbud på flybilletter til andre kontinenter og drømme os langt væk. Vi overvåger hverdag mere end 100.000 flypriser til hele verden og udvælger de bedste og billigste tilbud til dig. Her finder du gode tilbud fra såvel lavprisselskaber, charterflyselskaber og andre ruteflyselskaber. Vi fortæller dig om betingelser og ikke mindst faldgruber som f.eks. bagagepriser og afbestillingsmuligheder.

annonce
Flyv til Zanzibar fra 2876 DKK
Zanzibar 
2876 DKK

 Torsdag d. 13. januar 2022 kl. 00:03

Flyv til Zanzibar fra 2876 DKK

Nu kan du igen rejse til Zanzibars smukke strande. Tag ned til tropiske Zanzibars til vinter til lavpris med KLM. For bare 2876 DKK kan du flyve t/r til Zanzibar fra København og Billund. Så kom afsted til kridhvide strande, fantastisk natur over og under det krystalklare vand og kom tæt på Tanzanias kultur i Stonetown. Skal du afsted til Zanzibar til vinter ?

Se hvordan du flyver billigt til Zanzibar

Flyv til Maldiverne til vinter fra 3765 DKK
Male 
3765 DKK

 Mandag d. 10. januar 2022 kl. 13:56

Flyv til Maldiverne til vinter fra 3765 DKK

Hvad siger du til vinter på Maldiverne ? Nu er det Maldivernes paradis øer og strande du kan komme til til lavpris. Flyv fra Hamborg til Male på Maldiverne med Air France fra bare 3765 DKK henover vinteren. Det er billigt ! Vi viser dig gode overnatningsmuligheder på atollerne til priser fra under 100 DKK per person per nat. Skal du på vinterferie i paradis ?

Se hvordan du kommer billigt til Maldiverne

Flyv direkte til Antalya fra bare 572 DKK
Antalya 
572 DKK

 Lørdag d. 8. januar 2022 kl. 14:01

Flyv direkte til Antalya fra bare 572 DKK

Lige nu kan du booke billige direkte flybilletter til Antalya i Tyrkiet. Flyv fra Billund med Pegasus i foråret til super skarpe priser fra 572 DKK. Så har du bolig i det sydlige Tyrkiet eller vil du bare have billige billetter til en lækker ferie i det Tyrkiske forår, så slå til nu !

Se hvordan du flyver billigt til Tyrkiet i foråret

annonce
Flyv til Dubai fra  1291 DKK
Dubai 
1291 DKK

 Søndag d. 2. januar 2022 kl. 15:50

Flyv til Dubai fra 1291 DKK

Vi har fundet sindsygt billige flybilletter til Dubai til vinter. Flyv via Budapest og/eller Bucharest med lavprisflyselskaberne Ryanair, Blue Air og Wizz Air og kom til Dubai fra bare 1291 DKK. Flyv ned til varme temperaturer og nye oplevelser til fantasipris. Skal du afsted ?

Se hvordan du flyver billigt til Dubai

Flyv til New York fra 2443 DKK
New York City 
2443 DKK

 Fredag d. 31. december 2021 kl. 13:15

Flyv til New York fra 2443 DKK

Oplev USA til sommer! Har du lige som os savnet, at besøge "the big apple", så er der godt nyt. Planlæg en sommerferie i byen der aldrig sover - New York. Lige nu er flybilletterne billige og du kan komme tur/retur med f.eks. Icelandair fra bare 2443 DKK i sommerferien. Skal du til New York på sommerferie ?

Se hvordan du flyver billigt til New York

Flyv til Cancun, Mexico for 2489 DKK
Cancun 
2489 DKK

 Tirsdag d. 28. december 2021 kl. 12:26

Flyv til Cancun, Mexico for 2489 DKK

Verden åbner op igen og til foråret har vi fundet billige flybilletter til solsikre Cancun i Mexico fra bare 2489 DKK. Flyv til den skønne Yucatan halvø og få både sol, strand og kultur. Her findes masser af lækre strande og i baglandet ligger Aztekernes fantastiske pyramider. Skal i på eventyr i det nye år ?

Se hvordan i kommer billigt til Mexico

Flyv til Lima i Peru for kun 2821 DKK
Lima 
2821 DKK

 Mandag d. 6. december 2021 kl. 05:54

Flyv til Lima i Peru for kun 2821 DKK

Vil du opleve fantastiske Peru i foråret 2022 så kan du lige nu booke din billet fra 2821 DKK. Oplev Perus indianske folklore, imponerende Machu Picchu, den smukke Titicaca sø og meget mere. Skal du afsted på et Peruviansk eventyr til foråret ?

Se hvordan du kommer billigt til Peru

annonce

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

Følg Travolo på de sociale medier og få automatisk rejse tilbud og ferie inspiration i din nyhedsstrøm. Så går du ikke glip af et godt rejsetilbud !
annonce

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search