Billige tilbud på storbyferier fra 498 DKK

Verdens storbyer er altid et besøg værd - hele året. Både for deres mest kendte seværdigheder, men også for det enorme udvalg af oplevelser der venter. Det er her du finder det helt store udvalg, når det gælder kunst, kultur og madoplevelser. Forskelligheden er enorm - så tag ud og oplev den. Hos Travolo er vi romantikere så et besøg i Paris eller Rom springer vi aldrig over. Men vi er nu også ret vilde med shopping og madoplevelser i Asiens storbyer og så vender vi altid tilbage til de engelsk talende storbyer for teateroplevelser.

annonce
Vinterferie i Rom fra 643 DKK
Rom 
643 DKK

 Søndag d. 16. januar 2022 kl. 12:07

Vinterferie i Rom fra 643 DKK

Tag på 4 dages ferie i Rom i vinterferiens uge 7. Bo på centralt hotel og få flybillet fra København for bare 643 DKK. Tag i Peterskirken, se Trevi fontænen og Colosseum eller en af de mange andre seværdigheder. Spis godt - Rom har et ekstraordinært stort udbud af små og store spisesteder. Drømmer i om vinterferie i Rom til lavpris ?

Se hvordan i kommer på billig vinterferie i Rom

Vinterferie i Paris fra 1113 DKK
Paris 
1113 DKK

 Søndag d. 16. januar 2022 kl. 11:46

Vinterferie i Paris fra 1113 DKK

Kom billigt på vinterferie i uge 7 i Paris. Paris er en by som har sin helt egen stemning. Romantisk, historisk, shopping, kunstnerisk eller madglæde - Paris kan det hele. Vi har fundet gode 3* hoteller med central placering og billige flybilletter så I kan komme afsted for bare 1113 DKK i 5 dage. Drømmer i om en tur til Paris i vinterferien ?

Se hvordan i kommer på billig vinterferie i Paris

4* vinterferie i Bucharest kun 604 DKK
Bucharest 
604 DKK

 Tirsdag d. 11. januar 2022 kl. 10:57

4* vinterferie i Bucharest kun 604 DKK

Besøg Rumæniens hovedstad i 4 dage hen over en weekend i vinterferien (uge 7) for kun 604 DKK inkl. fly og fremragende 4* boutique hotel. I vil blive overrasket over det elegante Bucharest og kontrasten til Cheaucescus Bucharest. Skal i opleve en ny storby med egen charme i vinterferien til en fantastisk pris?

Se hvordan du kommer på 4* vinterferie i Bucharest til en fantastisk pris

annonce
4* vinterferie weekend i Gdansk fra 633 DKK
Gdańsk 
633 DKK

 Søndag d. 9. januar 2022 kl. 13:54

4* vinterferie weekend i Gdansk fra 633 DKK

Tag på vinterferie weekend i smukke Gdansk i uge 7. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i Gdansk på lækkert 4* hotel og kombiner historie, kunst, kultur, Østersøstrandene og det dejlige Polske køkken til en fantastisk pris ! I kan komme afsted med fly fra Århus og 4* hotel i 5 dage for bare 633 DKK i vinterferiens uge 7.

Se hvordan i kommer på 4* vinterferie weekend i Gdansk

4* vinterferie i Tallinn fra 498 DKK
Tallinn 
498 DKK

 Torsdag d. 6. januar 2022 kl. 11:00

4* vinterferie i Tallinn fra 498 DKK

Kom afsted til Tallinn og se hvor Dannebrog faldt ned og alt det andet som skønne Tallinn kan tilbyde i vinterferiens uge 7. Besøg den smukke gamle by og Toompea slottet med den smukke Alexander Nevsky katedral. Tallinn er et overraskende spændende sted at besøge. Lige nu kan i komme på 4* vinterferie weekend fra bare 498 DKK. Skal i opleve Tallinn i 2022 ?

Se hvordan i kommer på billig 4* vinterferie weekend i Tallinn

4* vinterferie i Budapest fra 632 DKK
Budapest 
632 DKK

 Tirsdag d. 4. januar 2022 kl. 17:19

4* vinterferie i Budapest fra 632 DKK

Tag afsted til Budapest på en billig 4* vinterferie i uge 7. Tag en sejltur på Donau, besøg badene på Hotel Gellert eller Szechenyi og oplev Budapest smukke arkitektur i form af Parlamentsbygningen, slottet Varhegy eller bastionen Halászbástya. Få 4 dage i Ungarns hovedstad for bare 632 DKK inkl. fly og lækkert 4* hotel. Skal i afsted på 4* vinterferie i uge 7 til lavpris ?

Se hvordan i kommer billigt på 4* vinterferie i Budapest

4* vinterferie i Vilnius fra 634 DKK
Vilnius 
634 DKK

 Tirsdag d. 4. januar 2022 kl. 15:19

4* vinterferie i Vilnius fra 634 DKK

Litauens hovedstad overrasker. Den gamle bydel har masser af charme og så er det Østeuropas største middelalderby. Her er smukke kirker og interessante museer med kunst og historie. Litauen er også en moderne by - med masser af skønne spisesteder. Oplev Vilnius i 5 dage i uge 7 fra bare 634 DKK. Flyv fra Billund og bo på lækre 4* hoteller. Skal i opleve noget nyt i vinterferien ?

Se hvordan i kommer på 4* vinterferie i Vilnius til lavpris

annonce

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

Følg Travolo på de sociale medier og få automatisk rejse tilbud og ferie inspiration i din nyhedsstrøm. Så går du ikke glip af et godt rejsetilbud !
annonce

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search