Deutsche Bahn
Kom på billig ferie med Deutsche Bahn fra 365 DKK

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Travolo er vilde med at rejse med tog. Skal man rejse ud i verden med tog fra Danmark, er det svært at undgå Deutsche Bahn. Hos Travolo er vi især vilde med deres 9 EUR sommerbillet, hvor man kan rejse rundt i Tyskland en hel måned for under 70 DKK. Om vinteren er de tyske nattog til Alpernes skiresorts også værd at kigge efter. Vi har også nogengange fundet helt vildt billige billetter, der starter i Danmark til destinationer der betjenes af Desutsche Bahn, så skal du til Berlin, Hamborg, Bruxelles, Amsterdam, Wien, Zurich eller Prag - så check Deutsche Bahns togpriser.

annonce
En måneds togrejse i Tyskland fra 365 DKK
Tyskland 
365 DKK

 Lørdag d. 3. juni 2023 kl. 05:50

En måneds togrejse i Tyskland fra 365 DKK

Nu kan du køre Tyskland tyndt med lokaltog for bare 365 DKK i en hel måned. Tilbuddet gælder fra maj 2023. Så har du altid drømt om at besøge de store tyske byer, køre Bayern rundt, tage på tur til Tysklands mange slotte eller lade vinen flyde langs Rhinen eller Mosel, så er sommeren 2023 der hvor du skal slå til!

Se hvordan du kører Tyskland tyndt til lavpris

annonce

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

Følg Travolo på de sociale medier og få automatisk rejse tilbud og ferie inspiration i din nyhedsstrøm. Så går du ikke glip af et godt rejsetilbud !
annonce

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Corendon
Escapeaway
Flyhjaelp
Hotels.com
Interhome
Kayak
Kiwi
Last Minute Charter
Mixx Travel
Momondo
Primo Tours
Solfaktor
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
Viator
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search