Pegasus Airlines
Billige ferier og rejser med Pegasus Airlines fra 572 DKK

Skal du med lavprisfly til Tyrkiet, er Pegasus Airlines din bedste mulighed. Pegasus flyver til rigtigt mange destinationer i Tyrkiet via Istanbul eller Direkte. Fra Billund og København flyves f.eks. også direkte til Antalya på den Tyrkiske middelhavskyst. Vi har set flybilletter til Antalya og Istanbul helt ned til 500 DKK t/r og inkl. en kabinekuffert. Med Pegasus kan du også finde gode priser på fly til mellemøsten. Hos Travolo har vi set billetter t/r til f.eks Dubai helt ned til 1500 DKK. Hos Travolo har vi selv fløjet til både Istanbul og Antalya med Pegasus til rigtigt gode priser. 

annonce
Flyv direkte til Antalya fra bare 572 DKK
Antalya 
572 DKK

 Lørdag d. 8. januar 2022 kl. 14:01

Flyv direkte til Antalya fra bare 572 DKK

Lige nu kan du booke billige direkte flybilletter til Antalya i Tyrkiet. Flyv fra Billund med Pegasus i foråret til super skarpe priser fra 572 DKK. Så har du bolig i det sydlige Tyrkiet eller vil du bare have billige billetter til en lækker ferie i det Tyrkiske forår, så slå til nu !

Se hvordan du flyver billigt til Tyrkiet i foråret

annonce

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

Følg Travolo på de sociale medier og få automatisk rejse tilbud og ferie inspiration i din nyhedsstrøm. Så går du ikke glip af et godt rejsetilbud !
annonce

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search