Ryanair
Billige rejser og ferier med Ryanair fra 62 DKK

Alle elsker at hade Ryanair. Hos Travolo ser vi lidt mere nuanceret på det. Vil du billigt på ferie, så er der få der kan slå Ryanair på prisen. Flybilletter ned til 16 DKK for en retur/billet uden bagage er billigt. Vi fløj til denne pris til Dublin i efteråret 2021.  Så kan man godt leve med de dårlige plastiksæder og den gule farve.  Men pas på gebyrerne og bagagepriserne og bliver flyet aflyst - så forbered dig på, at du selv må klare ærterne. Et godt tip, når du bestiller flybilletter hos Ryanair, er at vente med at booke bagage til nogle dage før afrejsen. Skal du ændre rejseplaner så hænger du ikke på prisen for bagage, bemærk dog at prisen for bagage optil 100% dyrere hvis du bestiller den senere. Booker du Ryanair andre steder end hos Ryanair, så hold særligt øje med bagagepriser og dine muligheder for at tilføje bagage direkte hos Ryanair efter køb af flybillet. Ryanair har i de seneste år fløjet en del ruter med deres datterselskaber Malta Air og Buzz.

annonce
Forårsferie på Ibiza fra 914 DKK
Ibiza 
914 DKK

 Mandag d. 17. januar 2022 kl. 14:55

Forårsferie på Ibiza fra 914 DKK

Trænger du til en forårsferie ? Lige nu kan du flyve billigt til Ibiza og få en dejlig miniferie på 5 dage med hotel fra bare 914 DKK i april. I april er der ca. 20 grader på Ibiza. Ibiza er meget mere end fest og farver i sommerferien. Gå på museum, besøg den gamle bydel og den smukke domkirke, tag på vandreture, nyd det lokale spanske køkken og slap af med udsigt over de smukke strande. Er det nu du skal booke din forårsferie ?

Se hvordan du kommer billigt til Ibiza på forårsferie

Flyv til Dublin i vinterferien for 62 DKK
Dublin 
62 DKK

 Lørdag d. 15. januar 2022 kl. 12:50

Flyv til Dublin i vinterferien for 62 DKK

Vinterferie i Dublin i uge 7? Vi har fundet flybilletter fra Billund til Dublin til 62 DKK med Ryanair. Så bliver det vist ikke billigere at komme ud i verden i vinterferien - og så endda til fantastiske Dublin. Kom afsted på en skøn weekend til en afsindig pris. Er du hurtig - så bliver det dig der kommer afsted til Dublin i vinterferien for 62 DKK !

Se hvordan du kommer til Dublin til lavpris

4*vinterferien i Krakow kun 850 DKK
Kraków 
850 DKK

 Fredag d. 14. januar 2022 kl. 10:09

4*vinterferien i Krakow kun 850 DKK

Krakow er måske den mest besøgte by i Polen. Nu kan i opleve Krakow til en skarp pris i vinterferien (uge 7). Kom afsted i 5 dage på fremragende 4* hotel ikke langt fra den gamle by inkl. flybilletter fra bare 850 DKK. Skal i have en oplevelsesrig vinterferie til en god pris ?

Se hvordan i kommer på 4* weekend i vinterferien i Krakow til lavpris

annonce
4* vinterferie i Prag fra 568 DKK
Prag 
568 DKK

 Onsdag d. 12. januar 2022 kl. 14:23

4* vinterferie i Prag fra 568 DKK

Tag på vinterferie (uge 7) i Prag til lavpris. Besøg Prag og se Karlsbroen, Prags Slot, det astronomiske ur og Tycho Brahes grav. Husk at smage den gode tjekkiske øl og det gode robuste tjekkiske køkken. Kom afsted for bare 568 DKK i 6 dage inkl. fantastisk 4* hotel og flybillet. Skal i til Prag på vinterferie ?

Se hvordan i kommer på 4* vinterferie i Prag

Skiweekend i Italien fra 826 DKK
Castione della Presolana 
826 DKK

 Tirsdag d. 11. januar 2022 kl. 11:09

Skiweekend i Italien fra 826 DKK

Trænger i til en weekend med sne under fødderne, god mad og fantastisk natur, så tag på skiweekend i de Italienske alper. Bo på helt traditionelt B&B i Castione della Presolana, flyv til Bergamo og få lejebil med for bare 826 DKK for 5 dages ferie. Skal i opleve de Italienske alper på ski ?

Se hvordan i kommer billigt på Italiensk ski weekend

4* vinterferie weekend i Gdansk fra 633 DKK
Gdańsk 
633 DKK

 Søndag d. 9. januar 2022 kl. 13:54

4* vinterferie weekend i Gdansk fra 633 DKK

Tag på vinterferie weekend i smukke Gdansk i uge 7. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i Gdansk på lækkert 4* hotel og kombiner historie, kunst, kultur, Østersøstrandene og det dejlige Polske køkken til en fantastisk pris ! I kan komme afsted med fly fra Århus og 4* hotel i 5 dage for bare 633 DKK i vinterferiens uge 7.

Se hvordan i kommer på 4* vinterferie weekend i Gdansk

4* vinterferie i Tallinn fra 498 DKK
Tallinn 
498 DKK

 Torsdag d. 6. januar 2022 kl. 11:00

4* vinterferie i Tallinn fra 498 DKK

Kom afsted til Tallinn og se hvor Dannebrog faldt ned og alt det andet som skønne Tallinn kan tilbyde i vinterferiens uge 7. Besøg den smukke gamle by og Toompea slottet med den smukke Alexander Nevsky katedral. Tallinn er et overraskende spændende sted at besøge. Lige nu kan i komme på 4* vinterferie weekend fra bare 498 DKK. Skal i opleve Tallinn i 2022 ?

Se hvordan i kommer på billig 4* vinterferie weekend i Tallinn

annonce
Vinterferie i hyggelige Sibiu fra 438 DKK
Sighisoara  |  Sibiu 
438 DKK

 Onsdag d. 5. januar 2022 kl. 12:38

Vinterferie i hyggelige Sibiu fra 438 DKK

Tag på vinterferie i uge 7 i Rumæniens hyggeligste by - Sibiu. Her er kultur, arkitektur, smalle stræder, smukke pladser og gode spisesteder. Fra Sibiu kan i nemt tage på udflugt til Rumæniens smukkeste middelalderby - Sighisoara. Kom afsted til nye oplevelser for bare 438 DKK for 5 dage i vinterferien inkl. fly fra Billund og fremragende bedømt hotel. Skal i opleve noget nyt i vinterferien?

Se hvordan i kommer på vinterferie i Sibiu

4* vinterferie i Budapest fra 632 DKK
Budapest 
632 DKK

 Tirsdag d. 4. januar 2022 kl. 17:19

4* vinterferie i Budapest fra 632 DKK

Tag afsted til Budapest på en billig 4* vinterferie i uge 7. Tag en sejltur på Donau, besøg badene på Hotel Gellert eller Szechenyi og oplev Budapest smukke arkitektur i form af Parlamentsbygningen, slottet Varhegy eller bastionen Halászbástya. Få 4 dage i Ungarns hovedstad for bare 632 DKK inkl. fly og lækkert 4* hotel. Skal i afsted på 4* vinterferie i uge 7 til lavpris ?

Se hvordan i kommer billigt på 4* vinterferie i Budapest

4* vinterferie i Vilnius fra 634 DKK
Vilnius 
634 DKK

 Tirsdag d. 4. januar 2022 kl. 15:19

4* vinterferie i Vilnius fra 634 DKK

Litauens hovedstad overrasker. Den gamle bydel har masser af charme og så er det Østeuropas største middelalderby. Her er smukke kirker og interessante museer med kunst og historie. Litauen er også en moderne by - med masser af skønne spisesteder. Oplev Vilnius i 5 dage i uge 7 fra bare 634 DKK. Flyv fra Billund og bo på lækre 4* hoteller. Skal i opleve noget nyt i vinterferien ?

Se hvordan i kommer på 4* vinterferie i Vilnius til lavpris

annonce

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder man de bedste fly tilbud med Ryanair ?

Hos Travolo finder vi de bedste fly tilbud med Ryanair på Kayak. Her kan vi se rutekort, rejseregler, anmeldelser og skarpe tilbud til Ryanairs mange destinationer. Hos Travolo finder vi ofte helt vilde tilbud med Ryanair fra danske lufthavne. Vi har bl.a. set priser helt ned til 16 DKK for Billund til Dublin, 34 DKK fra Billund til Gdansk og priser under 150 DKK til Kreta og Korfu. Så kig forbi Kayak, måske er det dig der finder en tur ud i verden til priser der er mindre end en tur til Roskilde fra København.

Find de bedste fly tilbud med Ryanair

Hvilke destinationer flyver Ryanair til ?

Ryanair flyver til Norge i nord, Ukraine i øst, Azorerne i vest og de Kanariske øer i syd og alt der imellem - stort set. Ryanair flyver efterhånden til rigtigt mange af de større lufthavne, men er især billige, når de flyver til de lidt mindre lufthavne. Eksempelvis flyver de til Treviso ved Venedig i stedet for Venedigs lufthavn - Marco Polo. Ryanair sælger ikke billetter med flyskift, så vil du flyve med Ryanair til mange destinationer fra Danmark, så skal du lave en eller flere booking eller booke hos en af de selskaber som har specialiseret sig i at lave den type bookinger f.eks. kiwi.com - der forsikrer dig hvis du ikke kan nå det næste fly. På Kayak kan du finde dem alle - også hvor du skal rejse med flyskift.

Se hvor du kan flyve til med Ryanair

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

Følg Travolo på de sociale medier og få automatisk rejse tilbud og ferie inspiration i din nyhedsstrøm. Så går du ikke glip af et godt rejsetilbud !
annonce

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search