Billige ferier og rejser til Cypern fra 180 DKK

Cypern har nogle af middelhavets bedste strande.

Hos Travolo er vi især vilde med strandene omkring Aya Napa, men også strandene ved kysten nord for Pafos holder vi af. Cyperns indland gemmer på mange skønne lands og bjergbyer. Lej en bil og oplev det ikke turistede Cypern !

annonce
Flyv til Cypern fra 180 DKK
Cypern 
180 DKK

 Onsdag d. 12. januar 2022 kl. 13:15

Flyv til Cypern fra 180 DKK

Flyv til Cypern henover vinteren til lavpris. Wizz Air flyver igen imellem Danmark og Larnaca på Cypern og henover vinteren kan du flyve tur/retur fra bare 180 DKK. Fra Larnaca er der ikke langt til de skønne strande omkring Aya Napa. Kombiner med hotellejlighed og billeje og kom afsted for under 1000 DKK per person for 5 dages ferie på solrige Cypern i februar hvor temperaturerne nemt kommer over 20 grader !

Se hvordan i flyver billigt til Cypern

annonce

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at flyve til Cypern.

Vi har set flybilletter i ydersæsonerne helt ned til 299 DKK t/r med Wizz Air fra enten København eller Billund. I højsæsonen kan du normalt komme afsted fra 1200 DKK t/r. Priserne er kun med håndbagage. Udover rutefly kan du være heldig, at finde charterflybilletter ned til 599 DKK t/r i ydersæsonerne.

Find billige flybilletter til Cypern

Hvornår er det bedst, at rejse til Cypern ?

Cypern kan du rejse til hele året. Om vinteren er der mildt og allerede fra april og helt frem til november er dagstemperaturerne over 20 grader. I juli og august kommer temperaturerne nemt over 30 grader. Hos Travolo foretrækker vi, at besøge Cypern i det sene forår og i september/oktober hvor der ikke er helt så mange turister som i juli/august.

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

Følg Travolo på de sociale medier og få automatisk rejse tilbud og ferie inspiration i din nyhedsstrøm. Så går du ikke glip af et godt rejsetilbud !
annonce

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search