Billige ferier og rejser til Rom fra 643 DKK

Den evige stad. Rom. Der findes ikke mange byer i verden med så meget at byde på. Kunst, kultur, arkitektur, historie, shopping og ikke mindst fantastisk mad og drikke.

Hos Travolo er vi vi vilde med Rom. Som rejse nørder er en af de skønneste steder Galleria delle carte geografiche med sine dybblå fugleperspektiv kort af Italien - malet lang tid før Google Maps og satellitter holdt deres indtog. Kortene ligger på vejen til det Sixtinske kapel. På en varm sommerdag er en pause i Peterskirken fantastisk, her er køligt, stille og masser af rum til at Roms bombardement af sanserne. Det Italienske køkken kan vi ikke undgå at nævne. Prøv at find en lokal restaurant i kvarterne lidt udenfor centrum og lad dig suge ind i Roms stemning og Romernes lydtæppe.

annonce
Vinterferie i Rom fra 643 DKK
Rom 
643 DKK

 Søndag d. 16. januar 2022 kl. 12:07

Vinterferie i Rom fra 643 DKK

Tag på 4 dages ferie i Rom i vinterferiens uge 7. Bo på centralt hotel og få flybillet fra København for bare 643 DKK. Tag i Peterskirken, se Trevi fontænen og Colosseum eller en af de mange andre seværdigheder. Spis godt - Rom har et ekstraordinært stort udbud af små og store spisesteder. Drømmer i om vinterferie i Rom til lavpris ?

Se hvordan i kommer på billig vinterferie i Rom

annonce

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

Følg Travolo på de sociale medier og få automatisk rejse tilbud og ferie inspiration i din nyhedsstrøm. Så går du ikke glip af et godt rejsetilbud !
annonce

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search