Dette tilbud er desværre ikke længere aktivt. Priser, datoer og betingelser er ikke verificeret for nylig. Links til vore partnere vil derfor ikke vise dig de angivne priser og betingelser. Du kan dog stadig lade dig inspirere og selv finde tilsvarende tilbud hos vore partnere.

5* weekend i Gdansk! 965 DKK for 4 dage inkl. flybillet og lækkert spa hotel

 Onsdag d. 5. august 2020 kl. 06:40

Hvad siger du til 4 dages ophold på fantastisk 5* spa hotel lidt udenfor Gdansk for bare 965 DKK ?

Tag til Gdansk og og bo på det super lækre 5* Dwor Olivski og flyv fra Billund.

Lige nu kan du komme afsted i 4 dage i sensommeren for bare 965 DKK.

Gdansk er en lille perle ved Østersøen. Her kan du vandre i den idylliske gamle bydel, vandre ved østersøen eller dykke ned i Gdansks historie - fra Hansestad, igennem adskillige krige og frem til dannelsen af Solidaritetsbevægelsen og tiden efter murens fald.

Tag med på en lille rundtur i Gdansk ...
 

Generic link

Få vejledning om restriktioner og forholdsregler vedrørende covid-19 som turist i Polen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Blog

Politiken har været på besøg i byen hvor anden verdenskrig startede ... det og en række gode råd til at opleve Gdansk kan du læse mere om i denne fine artikel.

Blog

Eller læs denne personlige blog fra Tine - a world of backpacking - om et kort besøg i Gdansk - med gode billeder og anvisninger på hvad du kan opleve i Gdansk.

Flyv med Wizz Air fra Billund til Gdansk for kun 136 DKK

For bare 136 DKK kan du flyve direkte fra Billund til Gdansk med Wizz Air.

Rejs ud f.eks. lørdag d. 19/9  og hjem tirsdag d. 22/9. Wizz Air flyver på ruten tirsdag, torsdag og lørdag, så du kan nemt forlænge dit ophold.

Klik dig videre fra Momondo for at se alle muligheder og booke.
 
Flyver du med Wizz Air er en taske med målene 40x30x20 inkluderet i billetprisen. Du kan for ca. 85 DKK per vej tilkøbe 10 kg bagage i størrelsen 55x40x23cm som priority  - så må du tage det med i kabinen.

Bo på 5* wellness hotel for bare 829 DKK p.p. for 3 overnatninger

Bo helt fantastisk til en uhørt lav pris ! 5* Dwór Oliwski er på alle måder et verdensklassehotel, med den smukkeste placering midt i naturen og alligevel tæt på Gdansk og Sopot. Få 3 nætter for bare 829 DKK p.p. inkl. morgenmad - det er meget billigt !

Det 5-stjernede Dwór Oliwski City Hotel & SPA ligger i et palæ fra det 17. århundrede i en af de mest idylliske dele af Trójmiasto – Dolina Radości. Stedet byder på luksuriøse ferieboliger med gratis adgang til hotellets spa. Hotellet ligger i rolige og frodige omgivelser, kun 5 km fra centrum af Sopot. Du bydes velkommen med lidt sødt til ganen.

Alle værelserne på Dwór Oliwski City Hotel & SPA har individuelt styret aircondition, minibar, værdiboks, 32-tommers fladskærms-tv med satellitkanaler og stort badeværelse med hårtørrer.

Spaen har en 15 m lang indendørs swimmingpool samt spabad, fitnesscenter, diverse saunaer og kunstigt strandområde. Personalet i receptionen kan arrangere massage- og ansigtsbehandlinger, Konferencefaciliteterne kan benyttes mod tillægsgebyr.

Under EM 2012 i fodbold boede det tyske landshold på Dwór Oliwski City Hotel & SPA.

Du kan spise internationale og traditionelle polske retter i restauranten hvor der desuden serveres en varieret morgenbuffet og særlige søndagsfrokoster. Der er også vinkælder med et bredt udvalg af vine og et tehus hvor du kan slappe af.

Dwór Oliwski City Hotel & Spa ligger ved siden af naturområdet Trójmiejski Park Krajobrazowy og 10 km fra den gamle bydel i Gdańsk. Der er 11 km til Gdańsk Lufthavn.

Klik dig videre fra Momondo til booking.com for at læse anmeldelser, se billeder og booke.
 
Du kommer nemmest til hotellet med Taxa eller en Uber fra Gdansk lufthavn. Forvent at skulle betale imellem 70 og 80 DKK.

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links og priser og betingelser er verificeret på nedenstående tidspunkt. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.
Priser og betingelser er verificeret : Onsdag d. 5. august 2020 kl. 06:40

annonce

Måske kunne disse rejse tilbud også være interessante ?

Weekend på Malta kun 771 DKK inkl. fly og 4* hotel
Malta 
771 DKK
 Fredag d. 7. maj 2021 kl. 12:42

Weekend på Malta kun 771 DKK inkl. fly og 4* hotel

Malta er et perfekt sted til en oplevelsesrig weekend. Vallettas gamle bydel oser af historie og fortællinger om korsfarere og broderskaber. Det er også her i kan shoppe og spise mad i smeltediglen imellem Afrika og Europa, eller bare nyde det lune klima. Er en weekend på Malta på fremragende 4* hotel fra bare 771 DKK noget for jer ?

Se hvordan i kommer på weekend på Malta

4* weekend i Prag fra 341 DKK
Prag 
341 DKK
 Torsdag d. 6. maj 2021 kl. 10:34

4* weekend i Prag fra 341 DKK

Har du brug for et par dage i skønne omgivelser ? Så tag på weekend til Prag sidst i juni. Her får du fantastisk bedømt 4* hotel i 3 dage og flybillet fra bare 341 DKK. Er det tid til at forkæle dig selv eller en du holder af med en weekend i Prag til sommer?

Se hvordan i kommer til Prag på sommer weekend

4* weekend i Porto ! 793 DKK inkl. fly og fremragende hotel
Porto 
793 DKK
 Søndag d. 2. maj 2021 kl. 07:13

4* weekend i Porto ! 793 DKK inkl. fly og fremragende hotel

Få 4 dage i skønne Porto for kun 793 DKK inkl. fly og fremragende 4* hotel med central beliggenhed i. Gå på opdagelse i den gamle bydel Ribiera, nyd din frokost med udsigt over Douro floden, besøg den gamle smukke kirke Sao Fransisco og dyk ned i de utallige portvins kældre og og lær din portvin at kende. Skal i på weekend i Porto ?

Se hvordan i kommer til Porto

4 dage i Rom kun 461 DKK inkl. centralt hotel og fly
Rom 
461 DKK
 Fredag d. 30. april 2021 kl. 08:35

4 dage i Rom kun 461 DKK inkl. centralt hotel og fly

Få 4 dage i Rom på centralt hotel og flybillet fra Billund for bare 461 DKK i juni. Tag i Peterskirken, se Trevi fontænen og Colosseum eller en af de mange andre seværdigheder. Spis godt - Rom har et ekstraordinært stort udbud af små og store spisesteder. Drømmer du om en weekend i Rom til lavpris ?

Se hvordan du kommer på weekend i Rom

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse
annonce

Hvad synes du om Travolo ?

Kan du bruge vore rejse tilbud og ferie inspiration ? Giv os fra 1 til 5 stjerner ...
Andre brugere har bedømt Travolo til  ud af 5 baseret på bedømmelser.

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search