Sommerferie i Karpaterne og Transsylvanien kun 759 DKK
Brasov  |  Sinaia  |  Bran 
759 DKK

Sommerferie i Karpaterne og Transsylvanien kun 759 DKK

 Torsdag d. 10. juni 2021 kl. 06:28

Tag på en anderledes sommerferie i Karpaterne i Rumænien.

Her finder i fantastisk smuk bjergrig natur, skønne små byer og ikke mindst slotte og klostre af den anden verden.

Så vil i vandre, opleve Draculas slot og den saksiske indflydelse i Rumæniens historie så kom med.

I får 7 dage inkl. fly og billeje for bare 759 DKK.

Rundrejse i Karpaterne og Transsylvanien


Rundrejse i Karpaterne og Transsylvanien

Hvis i vil overraskes denne sommer, så tag på en rundrejse i Karpaterne og Transylvanien i Rumænien.

Bare en time nord for Bucharest starter Karpaterne og Transylvanien.Her finder du natur, smukke byer, fantastiske slotte og klostre og mulighed for at rejse til lavpris.

Selve bjergkæden Karpaterne strækker sig nordpå fra Bucharest og når nogle steder over 2000 meter. Om vinteren er her skisport og om sommeren venter fantastiske vandreture. De fleste steder kan du køre langt op til skisportsstederne og vandre derfra, eller tag en sommerlift til toppen. Især området omkring SInaia og Brasov har fantastisk skønne vandreruter.

Transylvanien er fyldt med skønne slotte, imponerende borge og fredfyldte klostre. Transylvanien er fyldt med saksernes historie og enhver by har 2 navne - det rumænske og det gamle saksiske - tyske - navn.

Dracula slottet i Bran og det kongelige slot i Sinaia er fantastiske oplevelser.

Slottet i Bran er alt det et middelalder slot skal være. Fantastisk at skue udefra og en labyrint indvendig. Tilsæt historier om Grev Dracula og du har en oplevelse.

De kongelige sommerslotte i Sinaia (Peles og Pelisor - billedet) er imponerende. Bygget af den importerede tyske konge Carol I sidst i det 1900 århundrede af tyske håndværkere og kunstnere. Slottet er spektakulært og kombinerer tradition og modernitet. Udsigten og en vandretur i slottets have er vidunderligt.

Byerne i Transylvanien kan også noget. Brasov med sin smukke gamle bydel og historie som arnestedet for modstanden mod Ceaușescu. Sibiu med de fantastiske kunstmuseer, kirker og ekstraordnært smukke plads. Sighisoara der med sit gamle beskyttede citadel og kirke helt på toppen emmer af historie og gamle dage.

Skulle i have nogle timer til overs - ja så er den enorme Parlamentsbygning - Ceausescu's palads et besøg værd !

Vi har fundet et par gode links, der giver jer konkrete bud på rundrejser i Karpaterne og Transylvanien. God tur !
Generic link

Få gode tips til jeres roadtrip i Karpaterne. Skønne billeder og god beskrivelse fra Traxplorio.

Generic link

På sundayinwonderland får du den kompakte 4 dages rundrejse beskrivelse i Karpaterne og Transsylvanien. Ruten er perfekt, men brug lidt mere tid.

Generic link

På ourglobeterotters har Keri lavet en fin beskrivelse af en rundrejse. Masser af fif og gode billeder der kan inspirere jer.

Forslag til roadtrip

Vi har lavet et  forslag til en god rute, som bringer jer godt rundt i Karpaterne og Transylvanien.

Start med at køre til Sinaia og se slot, kloster og gå en tur i den skønne natur.

Herfra kører i videre til Branslottet.

Fra Branslottet kører i til Brasov. Se den skønne gamle by, den sorte kirke og kig forbi det lokale museum og få historien om opstanden mod Ceausescu. Tag evt. en tur til skiresortet i bjergene lige bag Brasov for at vandre.

Fra Brasov fortsætter i til Sighisoara og ser den gamle by og citadellet.

Fra Brasov fortsætter i til Sibiu. Gå på museum, se de skønne kirker og drik kaffe på den dejlige plads midt i byen.

Fra Sibiu kan i - hvis den er åben - køre den vidunderlige Transfăgărășan rute (7C), som bringer jer langt ind i Karpaterne.  Kortet ovenfor viser en anden vej,  i skal fra Sibiu køre mod rute 7C. Gør stop undervejs f.eks. i Capra og nyd udsigten til  Buteanu og Moldoveanu bjergene. Her er også masser af skønne vandreture.

Herfra kører i mod lufthavnen i Bucharest.

Flyv til Bucharest for kun 392 DKK

I sommerferien kan i flyve rigtigt billigt til Bucharest i Rumænien fra Københvan.

Flyv f.eks. ud d. 6/7 og hjem igen 13/7 for bare 392 DKK.

I flyver med Wizz Air, der flyver på ruten tirsdag, torsdag og lørdag. I vil kunne finde flybilletter hele sommeren til tilsvarende priser.

Kun håndbagage er inkluderet. 10 kg ekstra bagage og priority bording kan tilkøbes for 190 DKK t/r per person.

Lej bil for bare 367 p.p. i 7 dage

Det er billigt, at leje bil i Rumænien.

Få billeje i 7 dage for bare 367 DKK per person.

Billejen er med gratis afbestilling, fair brændstofpolitik og ubegrænset kilometertal.

Klik dig videre fra Momondo for at se lejebetingelser og booke.

Bemærk, at billeje først er fra om morgene ved ankomst, idet flyet lander sent i Bucharest.

Forsikring af selvrisiko er ikke inkluderet i prisen.

Overnatningsmuligheder i Karpaterne og Transsylvanien


Rumænien er et billigt land at overnatte i.

I finder nemt overnatningsmuligheder helt ned til 100 DKK per person per nat.

I Rumænien findes et utal af små pensioner (billedet). Her bor i godt uden den store luksus, men til en fantastisk pris. Normalt følger der et godt morgenmåltid med i prisen.

Vil i bo lidt bedre, så har de fleste lidt større byer gode hoteller til lave priser. I kan i de fleste byer bo 4* for under 200 DKK per person per nat. Kæder som Best Western er rigt repræsenteret i Rumænien.

På Kayak har vi samlet en liste med gode tilbud i Karpaterne.

Klik jer videre fra Kayak for at se anmeldelser, billeder og booke.
Generic link

Booking.com har lavet en liste med de bedste hoteller i Karpaterne. Her er der inspiration af hente, hvis du vil have den der ekstra gode oplevelse !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links og priser og betingelser er verificeret på nedenstående tidspunkt. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.
Priser og betingelser er verificeret : Torsdag d. 10. juni 2021 kl. 06:28

annonce

Måske kunne disse rejse tilbud også være interessante ?

4* sommerferie i historiske Krakow kun 688 DKK
Kraków 
688 DKK
 Fredag d. 18. juni 2021 kl. 11:18

4* sommerferie i historiske Krakow kun 688 DKK

Krakow er måske den mest besøgte by i Polen. Nu kan i opleve Krakow til en skarp pris i sommerferien. Kom afsted i 4 dage på fremragende 4* hotel i den gamle by inkl. flybilletter fra bare 688 DKK. Skal i have en oplevelsesrig miniferie i til en god pris ?

Se hvordan i kommer på sommerferie i Krakow

Norditaliensk søer i sommerferien. Fly og billeje i 7 dage kun 1273 DKK
Gardasøen  |  Comosøen  |  Iseosøen 
1273 DKK
 Torsdag d. 17. juni 2021 kl. 07:23

Norditaliensk søer i sommerferien. Fly og billeje i 7 dage kun 1273 DKK

Høje bjerge og dybblå søer. Det er det der venter jer ved de Norditalienske søer. Flyv til Bergamo og lej en bil i sommerferien og få 7 dage fra bare 1273 DKK. Med bil ligger de Italienske søer som Como, Maggiore, Iseo og Garda for dine fødder. Her er der højt til loftet, skønne udsigter og fantastiske naturoplevelser. Find et eller flere gode overnatningsmuligheder og du har en skøn sommerferie i juni !

Se hvordan i kommer billigt til de Norditalienske søer i sommerferien

Krakow og Tatrabjergene i sommerferien. Fly & Drive i 7 dage kun 472 DKK
Kraków  |  Zakopane 
472 DKK
 Onsdag d. 16. juni 2021 kl. 21:49

Krakow og Tatrabjergene i sommerferien. Fly & Drive i 7 dage kun 472 DKK

Kom meget billigt 7 dage til Krakow og Tatrabjergene i sommerferien. Få flybillet og billeje for bare 472 DKK . Med flybillet og bil kan i selv sammensætte jeres ferie. Få fantastiske naturoplevelser og vandreture i Tatrabjergene omkring Zakopane og brug nogle dage i smukke Krakow. I finder nemt god overnatning fra 700 DKK per person for en hel uge. Book f.eks. en lejlighed med køkkenfaciliteter, så er det nemt at holde afstand !

Se hvordan du kommer på billig sommerferie til Krakow og Tatrabjergene

4* Sommerferie i Gdansk fra 1067 DKK inkl. fly
Gdańsk 
1067 DKK
 Tirsdag d. 15. juni 2021 kl. 22:03

4* Sommerferie i Gdansk fra 1067 DKK inkl. fly

Tag på sommerferie i smukke Gdansk. Gdansk er ikke bare en smuk by, det er også en by med masser af historie og kultur. Brug 5 dage i Gdansk på lækkert 4* hotel og kombiner historie, kunst, kultur, Østersøstrandene og det dejlige Polske køkken til en fantastisk pris ! I kan komme afsted med fly fra Billund og hotel i 5 dage for bare 1067 DKK.

Se hvordan i kommer på 4* sommerferie i Gdansk

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse
Alanya  1198 DKK Alcudia  1745 DKK Alicante  1053 DKK Andalusien  845 DKK Balearerne  1745 DKK Baška Voda  1745 DKK Bologna  762 DKK Bosnien Herzegovina  1558 DKK Bran  759 DKK Brasov  759 DKK Bratislava  765 DKK Budapest  86 DKK Comosøen  1273 DKK Cypern  460 DKK Danmark  399 DKK Dublin  581 DKK Edinburgh  871 DKK Emilia-Romagna  762 DKK Firenze  1325 DKK Frankrig  1137 DKK Fuerteventura  1498 DKK Gardasøen  1273 DKK Gdańsk  1067 DKK Grækenland  1404 DKK Hersonissos  1860 DKK Île-de-France  1137 DKK Ioniske øer  1569 DKK Irland  581 DKK Iseosøen  1273 DKK Italien  632 DKK Kanariske øer  1498 DKK Kraków  472 DKK Kreta  1404 DKK Kroatien  1182 DKK Lazio  779 DKK Lesbos  1504 DKK Litauen  784 DKK Lombardiet  1273 DKK Mallorca  1745 DKK Malta  1395 DKK Mostar  1558 DKK Paris  1137 DKK Phuket  3562 DKK Pisa  632 DKK Polen  472 DKK Poznań  640 DKK Prag  557 DKK Rethymnon  1404 DKK Rhodos  1895 DKK Rom  779 DKK Rumænien  759 DKK Sarajevo  1558 DKK Side  1198 DKK Sinaia  759 DKK Skotland  871 DKK Slovakiet  765 DKK Spanien  845 DKK Split-Dalmatien  1745 DKK Storbritannien  871 DKK Syd ægæiske hav  1895 DKK Syd-Thailand  3562 DKK Thailand  3562 DKK Tjekkiet  557 DKK Toscana  632 DKK Tyrkiet  1198 DKK Ungarn  86 DKK Venedig  895 DKK Veneto  895 DKK Vilnius  784 DKK Wien  815 DKK Wilna  784 DKK Zadar  1182 DKK Zakopane  472 DKK Zakynthos  1569 DKK Østrig  815 DKK
annonce

Hvad synes du om Travolo ?

Kan du bruge vore rejse tilbud og ferie inspiration ? Giv os fra 1 til 5 stjerner ...
Andre brugere har bedømt Travolo til  ud af 5 baseret på bedømmelser.

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search