Roadtrip i Karpaterne og Transsylvanien fra 931 DKK
Brasov  |  Sinaia  |  Bran 
931 DKK

Roadtrip i Karpaterne og Transsylvanien fra 931 DKK

 Fredag d. 13. maj 2022 kl. 13:13

Tag på roadtrip i Karpaterne i Rumænien.

Her finder i fantastisk smuk bjergrig natur, skønne små byer og ikke mindst slotte og klostre af den anden verden.

Så vil i vandre, opleve Draculas slot og den saksiske indflydelse i Rumæniens historie så kom med.

I får 7 dage inkl. fly og billeje for bare 931 DKK. Det er en god pris for fly t/r og billeje i en hel uge !

Rundrejse i Karpaterne og Transsylvanien


Rundrejse i Karpaterne og Transsylvanien

Hvis i vil overraskes, så tag på en rundrejse i Karpaterne og Transylvanien i Rumænien.

Bare en time nord for Bucharest starter Karpaterne og Transylvanien.Her finder du natur, smukke byer, fantastiske slotte og klostre og mulighed for at rejse til lavpris.

Selve bjergkæden Karpaterne strækker sig nordpå fra Bucharest og når nogle steder over 2000 meter. Om vinteren er her skisport og om sommeren venter fantastiske vandreture. De fleste steder kan du køre langt op til skisportsstederne og vandre derfra, eller tag en sommerlift til toppen. Især området omkring SInaia og Brasov har fantastisk skønne vandreruter.

Transylvanien er fyldt med skønne slotte, imponerende borge og fredfyldte klostre. Transylvanien er fyldt med saksernes historie og enhver by har 2 navne - det rumænske og det gamle saksiske - tyske - navn.

Dracula slottet i Bran og det kongelige slot i Sinaia er fantastiske oplevelser.

Slottet i Bran er alt det et middelalder slot skal være. Fantastisk at skue udefra og en labyrint indvendig. Tilsæt historier om Grev Dracula og du har en oplevelse.

De kongelige sommerslotte i Sinaia (Peles og Pelisor - billedet) er imponerende. Bygget af den importerede tyske konge Carol I sidst i det 1900 århundrede af tyske håndværkere og kunstnere. Slottet er spektakulært og kombinerer tradition og modernitet. Udsigten og en vandretur i slottets have er vidunderligt.

Byerne i Transylvanien kan også noget. Brasov med sin smukke gamle bydel og historie som arnestedet for modstanden mod Ceaușescu. Sibiu med de fantastiske kunstmuseer, kirker og ekstraordnært smukke plads. Sighisoara der med sit gamle beskyttede citadel og kirke helt på toppen emmer af historie og gamle dage.

Skulle i have nogle timer til overs - ja så er den enorme Parlamentsbygning - Ceausescu's palads i Bucharest et besøg værd !

Vi har fundet et par gode links, der giver jer konkrete bud på rundrejser i Karpaterne og Transylvanien. God tur !
Generic link

Få gode tips til jeres roadtrip i Karpaterne. Skønne billeder og god beskrivelse fra Traxplorio.

Generic link

På sundayinwonderland får du den kompakte 4 dages rundrejse beskrivelse i Karpaterne og Transsylvanien. Ruten er perfekt, men brug lidt mere tid.

Generic link

På ourglobeterotters har Keri lavet en fin beskrivelse af en rundrejse. Masser af fif og gode billeder der kan inspirere jer.

Forslag til roadtrip

Vi har lavet et  forslag til en god rute, som bringer jer godt rundt i Karpaterne og Transylvanien.

Start i Sibiu. Gå på museum, se de skønne kirker og drik kaffe på den dejlige plads midt i byen.

Fra Sibiu kan i - hvis den er åben - køre den vidunderlige Transfăgărășan rute (7C), som bringer jer langt ind i Karpaterne.  Kortet ovenfor viser en anden vej,  i skal fra Sibiu køre mod rute 7C. Gør stop undervejs f.eks. i Capra og nyd udsigten til  Buteanu og Moldoveanu bjergene. Her er også masser af skønne vandreture.

Herfra kører i mod Bucharest - tag en overnatning i Bucharest og besøg den gamle bydel og oplev Ceausescu's enorme palads.

Herfra kører i til Sinaia og ser slot, kloster og går en tur i den skønne natur.

Herfra kører i videre til Branslottet.

Fra Branslottet kører i til Brasov. Se den skønne gamle by, den sorte kirke og kig forbi det lokale museum og få historien om opstanden mod Ceausescu. Tag evt. en tur til skiresortet i bjergene lige bag Brasov for at vandre.

Fra Brasov fortsætter i til Sighisoara og ser den gamle by og citadellet.

Fra Sigisoara fortsætter i til lufthavnen i Sibiu og flyver hjem herfra.

Flyv til Sibiu for kun 189 DKK

I juni kan i flyve billigt til Sibiu i Rumænien fra Billund.

Flyv f.eks. ud d. 13/6 og hjem igen 20/6 for bare 189 DKK.

I flyver med Ryanair, der flyver på ruten fredag og mandag. I vil kunne finde flybilletter frem til sommerferien til tilsvarende priser.

I kan også flyve fra København til Bucharest med Wizz Air til lidt højere priser fra ca. 400 DKK.

Klik jer videre fra Kayak for at se alle muligheder, bagageregler og booke jeres billige flybillet til Sibiu.

Kun håndbagage er inkluderet. 10 kg ekstra bagage og priority boarding kan tilkøbes for ca. 160 DKK t/r per person.

Lej bil for bare 742 p.p. i 7 dage

Det er billigt, at leje bil i Rumænien.

Få billeje i 7 dage for bare 742 DKK per person.

Billejen er med gratis afbestilling, fair brændstofpolitik og ubegrænset kilometertal (se lejebetingelser når du klikker videre fra Kayak).

Bemærk, at billeje kun er til dagen før hjemrejse, da i rejser tidligt hjem. Brug den sidste dag i Bucharest og overnat der.

Forsikring af selvrisiko er ikke inkluderet i prisen.

Klik dig videre fra Kayak for at se lejebetingelser og booke.


Overnatningsmuligheder i Karpaterne og Transsylvanien


Rumænien er et billigt land at overnatte i.

I finder nemt overnatningsmuligheder helt ned til 106 DKK per person per nat.

I Rumænien findes et utal af små pensioner (billedet). Her bor i godt uden den store luksus, men til en fantastisk pris. Normalt følger der et godt morgenmåltid med i prisen.

Vil i bo lidt bedre, så har de fleste lidt større byer gode hoteller til lave priser. I kan i de fleste byer bo 4* for under 200 DKK per person per nat. Kæder som Best Western er rigt repræsenteret i Rumænien.

På Kayak har vi samlet en liste med gode tilbud i Karpaterne.

Klik jer videre fra Kayak for at se anmeldelser, billeder og booke.
Generic link

Booking.com har lavet en liste med de bedste hoteller i Karpaterne. Her er der inspiration af hente, hvis du vil have den der ekstra gode oplevelse !

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links og priser og betingelser er verificeret på nedenstående tidspunkt. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.
Priser og betingelser er verificeret : Fredag d. 13. maj 2022 kl. 13:13

annonce

Måske kunne disse rejse tilbud også være interessante ?

4* weekend på Malta kun 1023 DKK
Malta 
1023 DKK
 Tirsdag d. 17. maj 2022 kl. 13:31

4* weekend på Malta kun 1023 DKK

Malta er et perfekt sted til en oplevelsesrig weekend. Vallettas gamle bydel oser af historie og fortællinger om korsfarere og broderskaber. Malta er også her i kan shoppe og spise mad i smeltediglen imellem Afrika og Europa, eller bare nyde det lune klima. Er 5 dages forlænget weekend på Malta på fremragende 4* hotel fra bare 1023 DKK noget for jer ?

Se hvordan i kommer på 4* weekend på Malta

Sommer! 4* weekend i Prag fra 780 DKK
Prag 
780 DKK
 Lørdag d. 14. maj 2022 kl. 12:27

Sommer! 4* weekend i Prag fra 780 DKK

Har i brug for et par dage i skønne omgivelser til en god pris? Så tag på lang weekend til sommer skønne Prag . Her får i fantastisk bedømt 4* hotel og flybillet fra bare 780 DKK for 4 dages ferie. Er det tid til at forkæle dig selv og en du holder af med en weekend i Prag ?

Se hvordan i kommer til Prag på 4* sommer weekend

Weekend i Edinburgh fra 703 DKK
Edinburgh 
703 DKK
 Torsdag d. 12. maj 2022 kl. 12:58

Weekend i Edinburgh fra 703 DKK

Hold weekend i Skotlands hjerte - Edinburgh ! For kun 703 DKK kan i få flybillet og god overnatning i 4 dage i Edinburgh i juni. Besøg Skotlands hovedstad. Gå "the royal mile" og besøg det imponerende Edinburgh Castle. Slap af og nyd god mad og drikke på Grassmarket eller tag Edinburghs kultur og kunst i besigtigelse på de mange gallerier og National Gallery. Alt det for kun 703 DKK. Skal i afsted ?

Læs mere

Weekend i hyggelige Sibiu fra 318 DKK
Sighisoara  |  Sibiu 
318 DKK
 Onsdag d. 11. maj 2022 kl. 12:11

Weekend i hyggelige Sibiu fra 318 DKK

Tag på weekend i Rumæniens hyggeligste by - Sibiu. Her er kultur, arkitektur, smalle stræder, smukke pladser og gode spisesteder. Fra Sibiu kan i nemt tage på udflugt til Rumæniens smukkeste middelalderby - Sighisoara. Kom afsted til nye oplevelser for bare 318 DKK for 4 dage i foråret inkl. fly fra Billund og fremragende bedømt hotel. Skal i opleve noget nyt?

Se hvordan i kommer på weekend i Sibiu

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse
Afandou  1198 DKK Agadir  289 DKK Alanya  1498 DKK Albanien  648 DKK Alicante  904 DKK Apulien  129 DKK Ayia Napa  1310 DKK Barcelona  1079 DKK Bari  129 DKK Bayern  1219 DKK Boergas  1209 DKK Bosnien Herzegovina  1267 DKK Bran  931 DKK Brasov  931 DKK Bratislava  824 DKK Budapest  916 DKK Bulgarien  744 DKK Campania  273 DKK Catalonien  1079 DKK Centraal Griekenland  1195 DKK Cypern  1310 DKK Durrës  648 DKK Edinburgh  703 DKK Estland  962 DKK Faliraki  1198 DKK Famagusta  1310 DKK Fuerteventura  1018 DKK Garmisch  1219 DKK Georgioupolis  1498 DKK Grækenland  107 DKK Ialyssos  1198 DKK Ioniske øer  107 DKK Italien  83 DKK Kanariske øer  1018 DKK Kavos  863 DKK Korfu  107 DKK Kreta  1498 DKK Køln  827 DKK Lesbos  1295 DKK Letland  601 DKK Litauen  692 DKK London  132 DKK Madrid  1166 DKK Malta  1023 DKK Marokko  289 DKK Memmingen  1219 DKK Mostar  1267 DKK Napoli  273 DKK Neum  1267 DKK New York City  2127 DKK New York State  2127 DKK Nord Makedonien  532 DKK Nordrhein-Westfalen  827 DKK Ohrid  532 DKK Ohrid  532 DKK Paleros  1195 DKK Paphos  1310 DKK Polen  762 DKK Prag  780 DKK Riga  601 DKK Rumænien  318 DKK Sarajevo  1267 DKK Sevilla  730 DKK Sibiu  318 DKK Sicilien  83 DKK Sighisoara  318 DKK Sinaia  931 DKK Skotland  703 DKK Slovakiet  824 DKK Sofia  744 DKK Spanien  730 DKK Stockholm  809 DKK Stockholms län  809 DKK Storbritannien  132 DKK Sunny Beach  1209 DKK Sverige  809 DKK Syd ægæiske hav  1198 DKK Tallinn  962 DKK Tirana  648 DKK Tirana  648 DKK Tjekkiet  780 DKK Trapani  83 DKK Tyrkiet  1498 DKK Tyskland  827 DKK Ungarn  916 DKK USA  2127 DKK Vilnius  692 DKK Warszawa  762 DKK Wilna  692 DKK Wrocław  790 DKK
annonce

Hvad synes du om Travolo ?

Kan du bruge vore rejse tilbud og ferie inspiration ? Giv os fra 1 til 5 stjerner ...
Andre brugere har bedømt Travolo til  ud af 5 baseret på bedømmelser.

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Solfaktor
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search