4* all inclusive vinterferie på Lanzarote fra 1797 DKK
Lanzarote 
1797 DKK  | Spar 20%

4* all inclusive vinterferie på Lanzarote fra 1797 DKK

 Mandag d. 17. januar 2022 kl. 15:47

Vil du ha 4* vinterferie med all inclusive og sol og varme, så har Sunweb et super skarpt tilbud lige nu.

Få 7 dage på Lanzarote på godt 4* all inclusive hotel i Costa Teguise med fly fra  København for bare 1797 DKK sidst i januar.

Få 7 dages dejlig luksus all inclusive vinterferie med masser af sol og varme til en super god pris ! Men skynd dig - til den pris er billetterne hurtigt væk !

Book din vinterferie hos Sunweb fra 1797 DKK

På lastminutecharter.eu har vi fundet dette skarpe tilbud.

Du bor på det 4* Hotel Beatriz  i Costa Teguise på Lanzarote og rejser fra København 22/01 i 7 dage med all inclusive for bare 1797 DKK..

Hotel Beatriz Costa Teguise & Spa ligger omkranset af en smuk grøn have, med en dejlig beliggenhed i Costa Teguise. I gåafstand fra det livlige centrum af Costa Tequise og ikke langt fra stranden, Las Cucharas. Her er også masser at se for kulturelskere. Besøg for eksempel Pueblo Marinero, hvor du kan beundre værket fra den populære kanariske arkitekt César Manrique.

I restauranten kan du nyde lokale og internationale retter med mulighed for at spise både indendørs og udendørs. Du kan bestille en dejlig drink på Piano Bar Manila eller om aftenen på Bar Espectáculos Niagara. Der arrangeres forskellige (sports) aktiviteter i løbet af dagen. Om aftenen kan du nyde live musik, spil og shows. For børn er her et særligt børneprogram og en miniklub. Kort sagt, så er der noget for hele familien!

Værelserne er rummelige og de fleste har flot udsigt over haven eller poolen.

Håndbagage er inkluderet. Yderligere bagage og transfer kan tilkøbes hos Sunweb, hvor du også kan se aktuelle priser for transfer og yderligere bagage.

Klik dig videre fra lastminutecharter.eu for at se anmeldelser, billeder og booke din juleferie.


Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links og priser og betingelser er verificeret på nedenstående tidspunkt. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.
Priser og betingelser er verificeret : Mandag d. 17. januar 2022 kl. 15:47

annonce

Måske kunne disse rejse tilbud også være interessante ?

Forårsferie på Ibiza fra 914 DKK
Ibiza 
914 DKK
 Mandag d. 17. januar 2022 kl. 14:55

Forårsferie på Ibiza fra 914 DKK

Trænger du til en forårsferie ? Lige nu kan du flyve billigt til Ibiza og få en dejlig miniferie på 5 dage med hotel fra bare 914 DKK i april. I april er der ca. 20 grader på Ibiza. Ibiza er meget mere end fest og farver i sommerferien. Gå på museum, besøg den gamle bydel og den smukke domkirke, tag på vandreture, nyd det lokale spanske køkken og slap af med udsigt over de smukke strande. Er det nu du skal booke din forårsferie ?

Se hvordan du kommer billigt til Ibiza på forårsferie

Vinterferie i Rom fra 643 DKK
Rom 
643 DKK
 Søndag d. 16. januar 2022 kl. 12:07

Vinterferie i Rom fra 643 DKK

Tag på 4 dages ferie i Rom i vinterferiens uge 7. Bo på centralt hotel og få flybillet fra København for bare 643 DKK. Tag i Peterskirken, se Trevi fontænen og Colosseum eller en af de mange andre seværdigheder. Spis godt - Rom har et ekstraordinært stort udbud af små og store spisesteder. Drømmer i om vinterferie i Rom til lavpris ?

Se hvordan i kommer på billig vinterferie i Rom

Vinterferie i Paris fra 1113 DKK
Paris 
1113 DKK
 Søndag d. 16. januar 2022 kl. 11:46

Vinterferie i Paris fra 1113 DKK

Kom billigt på vinterferie i uge 7 i Paris. Paris er en by som har sin helt egen stemning. Romantisk, historisk, shopping, kunstnerisk eller madglæde - Paris kan det hele. Vi har fundet gode 3* hoteller med central placering og billige flybilletter så I kan komme afsted for bare 1113 DKK i 5 dage. Drømmer i om en tur til Paris i vinterferien ?

Se hvordan i kommer på billig vinterferie i Paris

4* skiferie i Rumænien kun 849 DKK
Sinaia 
849 DKK
 Fredag d. 14. januar 2022 kl. 16:52

4* skiferie i Rumænien kun 849 DKK

Tag til Sinaia i de Transylvanske alper på mini skiferie i vinterferiens uge 7. Her får du 5 dage - med 3/4 dage på ski - på centralt 3* hotel centralt i Sinaia og flybillet t/r til Bucharest og transfer med tog/bus til Sinaia for bare 849 DKK. Skal du på ski i Karpaterne ?

Se hvordan du kommer på billig skiferie i Rumænien i vinterferien

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse
annonce

Hvad synes du om Travolo ?

Kan du bruge vore rejse tilbud og ferie inspiration ? Giv os fra 1 til 5 stjerner ...
Andre brugere har bedømt Travolo til  ud af 5 baseret på bedømmelser.

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search