KLM
Billige rejser og ferier med KLM fra 1291 DKK

KLM er Hollands nationale flyselskab. Hos Travolo holder vi af KLM fordi de har skarpe priser på flybilletter til det meste af verden. Vi har bl.a. fløjet til Uganda, Korea, USA, Panama, Malaysia og Thailand med KLM. Vi er også glade for at skifte fly i Schiphol lufthavnen - det foregår normalt let og enkelt på trods af lufthavnens størrelse. Vi holder også af KLMs samarbejde med 19 andre selskaber i Skyteam. Det giver så mange muligheder for at rejse ud i verden med KLM.

annonce
Flyv til Zanzibar fra 2876 DKK
Zanzibar 
2876 DKK

 Torsdag d. 13. januar 2022 kl. 00:03

Flyv til Zanzibar fra 2876 DKK

Nu kan du igen rejse til Zanzibars smukke strande. Tag ned til tropiske Zanzibars til vinter til lavpris med KLM. For bare 2876 DKK kan du flyve t/r til Zanzibar fra København og Billund. Så kom afsted til kridhvide strande, fantastisk natur over og under det krystalklare vand og kom tæt på Tanzanias kultur i Stonetown. Skal du afsted til Zanzibar til vinter ?

Se hvordan du flyver billigt til Zanzibar

Flyv til Dubai fra  1291 DKK
Dubai 
1291 DKK

 Søndag d. 2. januar 2022 kl. 15:50

Flyv til Dubai fra 1291 DKK

Vi har fundet sindsygt billige flybilletter til Dubai til vinter. Flyv via Budapest og/eller Bucharest med lavprisflyselskaberne Ryanair, Blue Air og Wizz Air og kom til Dubai fra bare 1291 DKK. Flyv ned til varme temperaturer og nye oplevelser til fantasipris. Skal du afsted ?

Se hvordan du flyver billigt til Dubai

annonce

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg de bedste flytilbud med KLM ?

Hos Travolo anbefaler vi Kayak, når du skal finde de allerbedste tilbud med KLM. Her kan du se anmeldelser, flystatus, rutekort og skarpe tilbud. Hos Travolo har vi fløjet over hele verden med KLM til Korea, Singapore, Malaysia, Thailand, USA, Uganda, Panama og mange andre steder. Vi er især glade for de konkurrencedygtige priser til USA og Asien og de overrasskende priser de ofte har til Syd og Mellem Amerika. Flyskift foregår oftest i Amsterdam og det er normalt meget nemt og let at finde rundt i Schiphol lufthavn. Vi er også glade for deres samarbejde med Delta, Air France, Kenya Airways og China Airlines og de øvrige 19 partnere i Skyteam som giver et kæmpe udvalg af destinationer og flymuligheder.

Find de bedste flytilbud med KLM på Kayak

Hvilke destinationer flyver KLM til ?

Svaret er nærmest - hvilke flyver de ikke til. KLM er medlem af Skyteam, der blandt sine 19 medllemer også har Delta, Kenya Airways, China Airlines og ikke mindst Air France som medlemmer. Ialt betjener Skyteam næsten 1150 destinationer i 175 lande.  Du kan bl.a. se KLM's eget rutekort hos Kayak.

Find de destinationer KLM flyver til

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

Følg Travolo på de sociale medier og få automatisk rejse tilbud og ferie inspiration i din nyhedsstrøm. Så går du ikke glip af et godt rejsetilbud !
annonce

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search