4* skiferie i Rumænien kun 849 DKK
Sinaia 
849 DKK

4* skiferie i Rumænien kun 849 DKK

 Fredag d. 14. januar 2022 kl. 16:52

Tag til Sinaia i de Transylvanske alper på mini skiferie i vinterferiens uge 7.

Her får du 5 dage - med 3/4 dage på ski - på centralt 3* hotel centralt i Sinaia og flybillet t/r til Bucharest og transfer med tog/bus til Sinaia for bare 849 DKK.

Skal du på ski i Karpaterne  ?

Og hvordan ser skiresortet så ud .. kig med her ..

Sinaia skiområdet

Sinaia skiområdet
Sinaia ligger i de Transsylvanske Alper eller Sydkarpaterne. Det er bestemt ikke verdens største resort med 9 lifte og ca. 20km pister. Pisterne ligger fra 880 til 2033 meters højde. Længste piste er 6 km lang og falder med næsten 1000 meter. Området har også et par gode områder til powder og freeskiing. Nok til et par dage på ski for de fleste.

Et ski pass til 3 dage koster 430 RON svarende til 675 DKK. Der kan også købes halvdags og timekort hvis du vil stå på ski på ankomst og afrejse dagen.

I Sinaia kan du leje ski, støvler m.v. til priser fra 40 RON eller 65 DKK for et begynder sæt per dag.
Generic link

Her kan du læse meget mere om Sinaia skiområdet og finde priser på skipass m.v.

Besøg de Rumænske kongers sommerslotte i Sinaia

Besøg de Rumænske kongers sommerslotte i Sinaia
Sinaia er kendt for sine smukke slotte. Her ligger den tidligere Rumænske Kong Carols imponerende sommer residens - Peles slottet og det lidt mindre Pelisor. Pelisor blev også bygget af Kong Carol til hans efterfølger Prins Ferdinand.

Så smid skiene et par timer og træd ind Rumæniens historie da det 19ende århundrede blev til det 20ende og Rumænien stadig var et kongedømme!
Generic link

Vil du se flere billeder af de smukke slotte så gå ind på den officielle hjemmeside. Den er desværre kun på Romænsk - men billeder og videoer taler deres eget sprog

Flyv til Bucharest for kun 283 DKK

Vi har f.eks. fundet billige flybilletter fra København med udrejse d. 15/2 og hjemrejse d. 19/2 til bare 283 DKK.

Wizz Air flyver fra Billund til Bucharest  tirsdag og lørdag, så du kan nemt forlænge din ferie.

Klik dig videre fra Kayak for at se alle muligheder, detaljerede bagageregler og booke din billige flybillet til Bucharest.
 
Flyver du med Wizz Air er en taske med målene 40x30x20 inkluderet i billetprisen. Du kan for ca. 80 DKK per vej tilkøbe 10 kg bagage i størrelsen 55x40x23cm - som priority (så må du tage det med i kabinen). Så lad skistøvlerne blive hjemme og lej dem på stedet.
Generic link

Du kan også flyve fra Malmø til Bucharest med Wizz. Flyv f.eks. 19/2 til 22/2 for 339 DKK.

Tag toget til Sinaia

Fra Otopeni lufthavnen tager du tog eller bus til Sinaia. Det tager ca. 2 timer og koster fra 27 DKK hver vej. Du kan se alle muligheder på rome2rio.com. Alternativ kan du leje bil - det er billigt i Rumænien.

Bo på centrale og fantastisk bedømte hoteller og guesthouses fra 512 DKK p.p. for 4 overnatninger

I SInaia er det svært at vælge om man vil bo på traditionelt hotel eller i en af de gamle herskabsvillaer i byen der er omdannet til guesthouses.

Vi har på Kayak fundet de billigste og bedst bedømte muligheder.

Lige nu er det bedste tilbud det 3* Villa Anne Marie eller 3* Hotel Green Palace som ligger centralt i Sinaia. Her får du 4 overnatninger for bare 512 DKK per person.

Da du skal flyve tidligt fra Bucharest, kan du evt. tage sidste overnatning i selve Bukarest.

Klik dig videre fra Kayak for at se anmeldelser, billeder og booke din overnatning i SInaia.
 


Oplev mere i Rumænien

Der er masser af muligheder for at forlænge din ferie med nogle dage i Sinaia. I kan også kombinere Sinaia med Brasov som er et andet skiresort kun 40 km fra Sinaia. En helt anden mulighed er at tage et par dage i Bucharest og bl.a. se Ceacescu's kæmpe palads.

Generic link

Bussen er hurtigere end toget. På 2 timer er du i Sinaia eller tilbage i lufthavnen. Det koster ca. 80 DKK hver vej. Du kan se tidsplan, priser og booke på Autogari.ro.

Alle priser og betingelser er som angivet på leverandørernes hjemmesider på de angivne links og priser og betingelser er verificeret på nedenstående tidspunkt. Angivne priser på fly, tog og bus er normalt per person i DKK. Ophold på hotel m.v er normalt baseret på 2 personers ophold i et værelse i DKK. Billeje er baseret på 2 personer deler en bil. Totalpriser for rejsen er angivet per person i DKK.
Priser og betingelser er verificeret : Fredag d. 14. januar 2022 kl. 16:52

annonce

Måske kunne disse rejse tilbud også være interessante ?

4* all inclusive vinterferie på Lanzarote fra 1797 DKK
Lanzarote 
1797 DKK  | Spar 20%
 Mandag d. 17. januar 2022 kl. 15:47

4* all inclusive vinterferie på Lanzarote fra 1797 DKK

Vil du ha 4* vinterferie med all inclusive og sol og varme, så har Sunweb et super skarpt tilbud lige nu. Få 7 dage på Lanzarote på godt 4* hotel i Costa Teguise med fly fra København for bare 1797 DKK sidst i januar. Få 7 dages dejlig luksus all inclusive vinterferie med masser af sol og varme til en super god pris ! Men skynd dig - til den pris er billetterne hurtigt væk !

Se hvordan du kommer på billig 4* all inclusive vinterferie på Lanzarote

Forårsferie på Ibiza fra 914 DKK
Ibiza 
914 DKK
 Mandag d. 17. januar 2022 kl. 14:55

Forårsferie på Ibiza fra 914 DKK

Trænger du til en forårsferie ? Lige nu kan du flyve billigt til Ibiza og få en dejlig miniferie på 5 dage med hotel fra bare 914 DKK i april. I april er der ca. 20 grader på Ibiza. Ibiza er meget mere end fest og farver i sommerferien. Gå på museum, besøg den gamle bydel og den smukke domkirke, tag på vandreture, nyd det lokale spanske køkken og slap af med udsigt over de smukke strande. Er det nu du skal booke din forårsferie ?

Se hvordan du kommer billigt til Ibiza på forårsferie

Vinterferie i Rom fra 643 DKK
Rom 
643 DKK
 Søndag d. 16. januar 2022 kl. 12:07

Vinterferie i Rom fra 643 DKK

Tag på 4 dages ferie i Rom i vinterferiens uge 7. Bo på centralt hotel og få flybillet fra København for bare 643 DKK. Tag i Peterskirken, se Trevi fontænen og Colosseum eller en af de mange andre seværdigheder. Spis godt - Rom har et ekstraordinært stort udbud af små og store spisesteder. Drømmer i om vinterferie i Rom til lavpris ?

Se hvordan i kommer på billig vinterferie i Rom

Vinterferie i Paris fra 1113 DKK
Paris 
1113 DKK
 Søndag d. 16. januar 2022 kl. 11:46

Vinterferie i Paris fra 1113 DKK

Kom billigt på vinterferie i uge 7 i Paris. Paris er en by som har sin helt egen stemning. Romantisk, historisk, shopping, kunstnerisk eller madglæde - Paris kan det hele. Vi har fundet gode 3* hoteller med central placering og billige flybilletter så I kan komme afsted for bare 1113 DKK i 5 dage. Drømmer i om en tur til Paris i vinterferien ?

Se hvordan i kommer på billig vinterferie i Paris

Søg selv

Har du fået en god rejse ide ? Så søg selv efter fly, hotel eller billeje lige her. KAYAK har lave priser og omfattende søgemuligheder, brug f.eks. deres søg efter flybilletter henover en periode for at finde de billigste muligheder. God søgning !

annonce

Gå ikke glip af et godt rejsetilbud !

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse
annonce

Hvad synes du om Travolo ?

Kan du bruge vore rejse tilbud og ferie inspiration ? Giv os fra 1 til 5 stjerner ...
Andre brugere har bedømt Travolo til  ud af 5 baseret på bedømmelser.

Mød vore partnere

Vi kunne ikke finde og dele rejse tilbud og ferieinspiration med dig uden vore partnere. Vi samarbejder bl.a. med ...

Booking.com
Bravo Tours
Escapeaway
Hotels.com
Interhome
Kayak
Momondo
Primo Tours
Skyscanner
Spies
Suncharter
Sunweb (SOL)
TripX
Tripadvisor
Trivago
detur Danmark
A LIETO INTERNATIONAL SITE
Kayak Search